Sejem FORMA TOOL v Celju

Letos se je naše podjetje prvič udeležilo mednarodnega industrijskega sejma FORMA TOOL, ki je potekal med 4. in 7. aprilom na razstavišču v Celju.
Sejem je v primerjavi z lanskim letom, obiskalo 15% več obiskovalcev, kar pomeni 13.800 obiskovalcev. To je vsekakor eden izmed pokazateljev, da sejem pridobiva na pomembnosti tako med razstavljavci kot obiskovalci. Le-ti pa niso bili samo domači, temveč tudi obiskovalci tako iz držav balkanskega polotoka (BiH, Črna Gora, Hrvaška, Makedonija, Romunija, Srbija) kot tudi držav srednje in zahodne Evrope (Avstrija, Češka, Italija, Madžarska, Nemčija, Poljska, Slovaška, Švedska, Švica).
Naše podjetje se je poleg lastnih proizvodov pnevmatskih komponent, želelo predstaviti tudi kot zastopnik Italijanskega proizvajalca pnevmatike METAL WORK. Zastopstvo za njihovo blagovno znamko smo prevzeli konec leta 2016, kar se je izkazalo za zelo dobro poslovno odločitev, saj je njihov proizvodnji program zelo obširen in ponuja celovite rešitve tudi za bolj zahtevne uporabnike. Metal Work se uvršča med prvih 10 proizvajalcev pnevmatike na svetu in je podjetje z dolgoletno tradicijo.
Novo v našem programu, kar smo predstavili in prikazali njihovo uporabo tudi na sejmu, so izdelki kanadskega podjetja NEX FLOW. Le-ta zajema izdelke za industrijsko hlajenje, izpihovanje, prenos materiala, optimizacijo porabe zraka in vrsto drugih izdelkov, ki jih lahko uporabljamo s komprimiranim zrakom. Ti izdelki so vsekakor nepogrešljivi pri različnih proizvodnih procesih, kar so z velikim zanimanjem in navdušenjem potrdili tudi obiskovalci.
Kot tretja novost, katero smo uvedli v naši ponudbi, so aluminijaste cevi za razvod zraka italijanskega proizvajalca SICOMAT. Njihov sistem montaže cevi različnih premerov in izvedb je zelo uporaben in preprost in je vsekakor produkt, ki odlično dopolnjuje našo ostalo ponudbo, kjer se uporablja komprimiran zrak.
Sejem nam je vsekakor dal nov zagon in odprl veliko poslovnih priložnosti, ne samo na področju prodaje, ampak tudi pri prepoznavnosti našega podjetja in izdelkov iz lastne proizvodnje, kot tudi zastopanih podjetij.